Loading...

Mobile Menu

3 ting du skal have klar til når baby kommer

by loekkenbilledsamling, januar 11, 2021

Når man venter et nyt familiemedlem, er der mange ting at tænke på. Alle de tanker om forældreskabet der melder sig. Men også tanker om alle de ting der skal købes, og være klar inden baby ankommer.

Se med her og få styr på nogle af tingene.

Find en billig, men god barnevogn

Når man venter en lille ny, er noget af det første man tænker på at købe, en barnevogn. Barnevognen er der, hvor den lille ny skal tage sine lure. Det er fra den, han eller hun skal opleve verden første gang.

Så det er ikke helt lige meget hvilken barnevogn du vælger. Overvej om du kan finde barnevogne på udsalg, da der her er en del at spare. På den måde får du flotte kvalitetsbevidste barnevogne på udsalg for færre penge. Penge der sagtens kan bruges et andet sted i budgettet.

Vinterbørn skal have en flyverdragt

Venter du et vinterbarn, er det givet, at der skal noget varmt tøj til. Her er det super vigtigt med noget varmt allerinderst. For eksempel er uldtøj helt ideelt inderst. Men en flyverdragt kommer man ikke udenom som det yderste lag.

Når man skal vælge flyverdragt, er det vigtigt, at man ved hvad man skal kigge efter. Vandsøjletryk er super vigtigt. Det fortæller nemlig om den er vandtæt nok. Se her, og bliv klar til dit vinterbarn.

Hav pusletasken klar

En pusletaske er din eller jeres pusleplads on the go. Overvej derfor en der kan indeholde alt det, I behøver på farten. Det kan være alt fra bleer, vådservietter, skiftetøj, ekstra sutter og håndsprit til din egen pung, mobil og nøgler.

Derfor er det altid vigtigt, at overveje hvordan tasken skal være opbygget. Husk også at overvej om den skal være vandtæt, have lange stropper og så videre. 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*