Loading...

Mobile Menu

Billeder

by loekkenbilledsamling, januar 30, 2016

Blæk er en form for væske som gøre det muligt for mennesket at putte tanker og billeder ned på papir. Blæk gøre det muligt for os at huske ting og give dem videre i papirs form. Blæk er en stor opfindelse. Uden den ville vi ikke kunne udvikle os og give vores viden videre fra generation til generation. Vi ville ikke være de mennesker vi er i dag hvis vi ikke havde udviklet os og opfundet redskaber som blæk. For blæk er et redskab lige så meget som en skovl og en kost er et redskab. Alle ting har haft stor betydning for hvor vi er i dag. HP Farvepatroner er et billede af hvor langt vi er nået i vores udvikling fra blæk i dag kan vi printe ting ud fra en computer. Det eneste vi skal bruge er HP blækpatroner, HP printerpatroner og HP toner. Disse ting er et billede af hvor vores udvikling er i dag. Gad vide hvor udviklingen har taget os om 50 år.

Hvad fremtiden byder på

Printerpatroner HP er fremtiden. Hvad er muligt til den tid. Vil det stadig hedde HP farvepatroner og vil der stadig være noget der hedder HP blækpatroner til de tid? Vil HP toner have udviklet sig eller vil den være stort set det samme som vi ser nu? Alle disse spørgsmål er uvisse. Vi ved intet om fremtiden og hvad den bringer. Blækpatroner 364 HP blandet med HP blækpatroner 364 kan måske være fremtiden. Vi ved ikke hvordan vores redskaber vil udvikle sig fremadrettet. Vil springet fra oldtidens blæk og papir til nutiden HP toner være lige så stor i fremtiden? Vi vil aldrig kunne vide sådanne ting med sikkerhed. Vi kan kun gætte på hvad der nu vil ske. Kun tiden vil vise hvad fremtiden bringer og fremtiden kommer.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*