Loading...

Mobile Menu

Bliv klar til fest med et sminkebord

by loekkenbilledsamling, juni 6, 2021

Nu når samfundet åbner mere op, vil der også blive afholdt flere arrangementer. Derfor er det naturligvis vigtigt at tage sig godt ud. Med et sminkebord får du et sted hvor du kan netop det. Slet med at stå hen over håndvasken og lægge make-up.

Findes i alle størrelser

For at stå skarpt til fest skal makeuppen sidde perfekt. Med et sminkebord er det slut med er hænge over håndvasken og gøre sig klar. Se det store udvalg af smukke borde og vælg det der passer ind i jeres hjem. På dig og kæresten vil nyde godt af det. Nu kan i gøre jer klar samtidig, men hver for sig. Bordene kommer med tilhørende spejl så du har mulighed for at se dig selv mens du lægger make-up. Og ikke bare makeup, men også håret kan sættes ved bordet. Og når datteren vil efterligne sin mor, er der sågar mulighed for at købe et sminkebord til børn. Skab hyggelige stunder sammen side om side, og gør jer klar til at komme ud.

Fra sminkebord til legekøkken

Det er ikke kun et sminkebord jeres datter kan nyde godt af. Med et legekøkken vil hun have mange timers sjov og glæde. Forestil dig at kunne lege restaurant med din datter. Du kan læne dig tilbage og være gæst, og din datter kan lege både tjener og kok. Køb køkkenudstyr som matcher det I har i jeres eget køkken. På den måde kan jeres datter efterligne jer når i laver mad. Hun vil sågar lære en masse gennem leg. Det er nu muligt at tilkøbe blender, potter og pander, ja selv en ”elkedel”. Naturligvis uden strøm og i miljøvenligt plast. I kan sågar købe plastikgrøntsager og lærer hende om den kulinariske verden mens hun leger.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*