Loading...

Mobile Menu

Det skal du lave, når du besøger Flensborg

by loekkenbilledsamling, november 19, 2020

Flensborg er noget af det første, vi som danskere møder, når vi passerer den dansk/tyske grænse. Herudover er det en superhyggelig by, som har masser at byde på. Derfor kan det sagtens betale sig at holde ind og tilbringe et par timer i Flensborgs gader. Selvom det er så tæt på Danmark, får du alligevel fornemmelsen af at være på ferie, og du kan sagtens få hele dagen til at gå med forskellige skønne aktiviteter for hele familien.

God stemning, shopping og lækker mad

Flensborg er en rigtig hyggelig by med en fin gammel bymidte. Her kan du se på flotte gamle huse, kirker og forskellige monumenter samt statuer. Stemningen er altid i top, og det er faktisk nok i sig selv at gå rund og opleve den atmosfære, der er i byen. Der er dog også andre ting, du kan lave i Flensborg. Du kan for eksempel shoppe i de mange butikker, der ligger i bymidten. Her får du masser af gode tilbud og priser, der er langt lavere end dem, vi har i Danmark. Du kan finde mange af de samme varer som derhjemme, bare langt billigere, men du kan også finde sjove souvenirers og kunsthåndværk som er unikt for området.

I Flensborg kan du ligeledes få masser af lækre ting at spise. På de lokale restauranter får du både klassisk tysk mad og mad fra mange andre forskellige køkkener, så uanset hvad du leder efter, er det muligt at finde det. Generelt er der nok af rigtig spændende seværdigheder i Flensborg, så ligegyldigt, hvad du godt kan lide, er der mulighed for at få en skøn dag eller endda flere dage, hvor du kan nyde en af Tysklands bedste byer. Bare sørg for at tænke over på forhånd, hvad du gerne vil lave, så du får det hele med.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*