Loading...

Mobile Menu

Det skal du vide før du spiller Hardball

by loekkenbilledsamling, juni 16, 2021

Det er i Danmark svært at få en våbentilladelse, da der ikke bliver gjort meget i våben. Hvis man dog stadig har en ”Triggerfinger” og har lyst til at skyde til måls, eller på andre, så kan Hardball være sporten for dig. Det kort fortalt en krig, hvor man i stedet for rigtige kugler, bruger plastikkugler. Det er blevet meget populært over de sidste år, men her er de vigtigste ting, man skal vide, før man går ind på en hardball bane for at skyde.

Regler for Hardball våben

Om det så er et PCP luftgevær eller andre former for Hardball våben, så er der selvfølgelig regler som skal overholdes. Der er en hvis alder man skal have før man må holde et hardball våben. Hvis man også skal have et hardball våben der er drevet af CO2 eller el, så skal man have tilladelse af politiet. Disse våben er meget kraftfulde, så man skal også passe på sine omgivelser, når man skyder med dem, for man ved aldrig, om der kunne gå en person forbi bag hækken og lige pludselig blive ramt.

Køb så mange du vil

Så snart at du har fået anskaffet dig en tilladelse, så er det muligt at købe så mange våben, som man har lyst til. Det skal dog siges at det er ulovtligt at bærer hardball våben i offentligheden, da disse våben er meget realistiske og derfor kan skræmme folk, som ikke ved at det er hardball våben. Det leder over til det næste, som er transport. Siden man ikke må bære det i offentligheden, så må hardball våben kun transporteres ved salg, køb, reparation og så selvfølgelig når man skal ud til en bane for at spille hardball.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*