Loading...

Mobile Menu

Entreen – det første sted man ser i huset

by loekkenbilledsamling, august 14, 2021

Entreen er det første sted man ser i huset, og derfor må man gerne give entreen lidt ekstra opmærksomhed. Noget af det man kan gøre, er at indrette entreen, så den ser flot og indbydende ud. Der er mange ting man kan gøre, for at entreen står flot. I denne artikel vil du blive præsenteret for nogle gode råd til indretningen i entreen.

Det sted man hænger jakkerne

Når man får gæster, vil de altid se efter det sted, de kan hænge deres jakker. I forhold til at hænge jakker op, kan man gøre lidt forskelligt. Eksempelvis kan man have nogle skabe i entreen, så man kan gemme hverdags jakkerne væk. Det kan f.eks. gøre, at entreen ser mindre rodet ud. Når der kommer gæster, vil de selvfølgelig gerne have muligheden for at kunne hænge deres jakker op. Det kan de f.eks. gøre på en knagerække. Der findes mange forskellige knagerækker, og for at gøre det flot og indbydende, kan man vælge dansk design, som kan give entreen et luksuriøst look. Hvalsøe Design har et stort udvalg af flotte knagerækker, som kan pryde i entreen.

Skoopbevaring

Ligesom knagerækkerne kan pryde i entreen kan skoopbevaring også have afgørende betydning. Der findes mange måder at opbevare skoene på, og flere måder kan komme til at se rodet ud. Man kan med fordel vælge et skoskab, hvor man kan gemme skoene lidt væk, og måske kun have sko fremme, som man synes er flotte, eller som man bruger til hverdag. Der findes mange skoskabe, og hvis man samtidigt gerne vil have mulighed for at se sig selv i spejlet, kan man med fordel vælge et skoskab, hvor der er spejl på. Der er mange muligheder, men man kan med fordel find et skoskab, der passer til den flotte knagerække fra Hvalsøe Design.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*