Loading...

Mobile Menu

Få algerne renset af

by loekkenbilledsamling, april 18, 2020

Der er flere gode grunde til at få renset alger af. Dels skæmmer de, og dels kan de gøre skade på underlaget.

Alle overflader, der er udenfor, bliver påvirket af vejr og vind. Den påvirkning kan føre til, at der danner sig alger på overfladerne. Disse alger kan renses grundigt af, og dermed genvinder de deres flotte udseende og forhindres i at gøre skade.

Hvordan kan alger være skadelige?

Alger kan være meget glatte, når der er fugt i luften. Sidder de på fliser eller trapper, kan du risikere at glide og falde på dem.

Sidder algerne på murværk eller tage, så kan de gøre skade på underlaget. Alger er vældig gode til at holde på fugt. Fugt er ikke godt for murværk og sten, da de efter længere tids påvirkning begynder at smuldre. Det er skidt, hvis en tagsten eller en mursten begynder at gå i opløsning. Så kan den nemlig ikke længere holde vandet ude fra bygningen. Og det er noget rigtigt skidt.

Få fjernet algerne

Alger bør derfor blive fjernet. Du kan godt selv fjerne alger, men hvis de sidder meget højt oppe, eller hvis du af andre grunde foretrækker at få et professionelt firma til at foretage en algerens. Uanset om du gør det selv eller hyrer et firma til at gøre det, så er det meget vigtigt, at det foregår på en skånsom og miljøvenlig måde.

Det er også en god idé at give det angrebne område en efterbehandling, der kan sørge for, at det er sværere for algerne at slå sig ned igen. Sådan en efterbehandling holder ikke evigt, men det kan udskyde processen i ret lang tid. Hvor længe det holder, afhænger af de lokale forhold.

Dermed kan alle overflader holde sig pæne og sunde så længe som muligt.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*