Loading...

Mobile Menu

Fjernstyret legetøj er ikke den perfekte gave

by loekkenbilledsamling, august 4, 2015

Da jeg var fem år gammel fik jeg mit første stykke fjernstyret lejetøj. Jeg fik det af onkel Leopol, en mærkelig mand der altid gik med hænderne i lommen og et listigt smil på læberne. Som om han altid gemte på en hemmelighed eller lige var kommet hjem fra en brandfarlig eventyrlig rejse på de syv have, se billeder her. Han gav mig to stykker fjernstyret legetøj: En båd og en helikopter. Snart indtog vi kælderen og byggede vand-racerbaner over det hele til båden, og når båden crashede fordi der kom farlige pirater og overfaldt den, så kom helikopteren til hjælp. Huhej hvor det gik, med hver vores fjernbetjening.

Men min mor brød sig ikke om at jeg havde fjernstyret legetøj. Det var måske fordi jeg havde monteret et kamera på helikopteren og udspionerede på hende og far om natten. Det var sådan jeg lærte om blomsterne og bierne. Om natten sad mor med en stor buket blomster og far havde en bikube med. Jeg rettede lidt på mit fjernstyrede legetøj så jeg bedre kunne se hvad i alverden det var de lavede. Og så så jeg at far slap alle bierne løs lige over i ansigtet på mor, hvilket jeg syntes var lidt strengt eftersom han sagtens kunne se hun sad med en buket blomster.

Fjernstyret legetøj er bedre en blomster

Det var altså gennem fjernstyret legetøj at jeg lærte aldrig at stole på mænd. Det endte med at jeg byggede fjernstyret legetøj selv, programmeret til at slå mænd ihjel, og så endte jeg altså her i Lillerød Statsfængsel, hvor jeg fordriver tiden med at tegne tegninger til nye slags fjernstyret legetøj. Jeg håber at børn i fremtiden ikke skal se ligeså modbydelige ting som jeg har set, og jeg forbander onkel Leopol for at give mig fjernstyret legetøj i fem års fødselsdagsgave.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*