Loading...

Mobile Menu

Hold dig sund og frisk med nærende olier

by loekkenbilledsamling, december 24, 2020

Er sundhed for dig vigtigt? Går du op i at spise sundt og tage de rette kosttilskud? Så er MK olie måske noget for dig. Med MK olie får du den nødvendige daglige dosis af fedtsyrer og essentielle olier, som er med til at fremme din sundhed og dit velvære.

Oliens gode egenskaber

MK olie indeholder en række gode og nærende olier. Olien har en helende, fugtgørende og opstrammende effekt på huden og er derfor perfekt at indtage, hvis du har tør, uren eller sart hud.

MK oliens tre varianter

Olien findes i hele tre forskellige udgaver: Til kvinder, til mænd og til ammende, gravide og børn. De tre olier indeholder hver forskellige ingredienser og har dermed forskellige egenskaber.

Olien specielt til mænd

MK olien fremstillet til mænd indeholder østrigsk græskarkerneolie, hybenkerneolie, hørfrøolie, sesamolie og kæmpenatlysolie. Den kan ligeledes bruges udvortes og er specielt effektiv mod tør, sart og rynket hud. Olien giver større elasticitet og kan mindske ar og rynker.

MK olie fremstillet til kvinder

Olien til kvinder er fremstillet af økologiske frøekstrakter og indeholder olier af hybenkerne, sortkommen, sesam, hørfrø og natlys. De forskellige olier indeholder fedtsyrer, som er med til at fremme en god fordøjelse. Samtidig har en olie såsom hybenolie en essentiel betydning for at bevare hudens ungdommelighed.

Olien til hele familien

MK olien specielt fremstillet til ammende, gravide og børn kan med fordel benyttes af hele familien. Den indeholder økologisk hybenkerneolie, kæmpenatlysolie, sesamolie og hørfrøolie. Eftersom kæmpenatlysolie indeholder en høj koncentration af GLA, – omega-6 fedtsyren gamma linolensyre – kan denne MK olie virke forebyggende på sart og irriteret hud. Kroppen er ikke selv i stand til at producere GLA, og derfor kan det være en fordel at investere i olien for derved at investere i sin egen krop og sundhed.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*