Loading...

Mobile Menu

Måske er GU10 noget for dig?

by loekkenbilledsamling, april 28, 2015

Vil du have skiftet de gamle og slidte pærer ud til nyt, men du ved ikke til hvad? Så vil GU10 helt sikkert være et godt valg. GU10´s fatninger kan både fås i keramisk, og plastik, og du kan få dem i 2 forskellige kulører som: Varm hvid og kold hvid. Find dem her online, på linket i teksten, og du kan se flere forskellige varianter af LED pærer. Det nemt og hurtigt, og så er det endda også meget billigere for dig selv, at få skiftet til GU10, http://www.ledproff.dk/produkter/8068-led-paere-gu10/. Holdbarheden er god og kvaliteten i top. Og du vil helt sikkert ikke fortryde et køb af GU10 pærer. De er også tilpasset så de både fås i 230v og 12 volt. Det giver dig en nem mulighed for at bruge dem i alle tænkelige former for konstellationer. Det kan være du vil have downlight, eller skal det være spot form?

Det rigtige valg for fremtiden.

De er også lavet således at spredningen på lyset er godt fordelt ofte i form af en 38 til 45 graders vinkel. Det gør at det giver dig en god mulighed for at tilpasse lyset fra en GU10 til at belyse et bestemt område i hjemmet. Det kan være over spisebordet i køkkenet eller over sengen i soveværelset? GU10 sørger for at hele dit hjem vil blive godt lyst op, og du vil få en meget lysere hverdag. Du behøver ikke at læse i mørke mere, eller stille øjnene skarpt på de små bogstaver, når du har GU10. For LED pærer er lavet således at lyset er godt, skarpt og lyser pænt op i hjemmet. Lav mad, læs, arbejd og spis i bedre lys. Der er ikke noget bedre. Så bestil dine GU10 LED pærer i dag online, og få dem leveret lige til døren.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*