Loading...

Mobile Menu

Sådan håndterer du smerter under menstruation

by loekkenbilledsamling, juli 9, 2020

Menstruation er noget som omkring halvdelens af verdens befolkning kommer igennem. Nogle kommer nemt igennem og har ikke store problemer med det. Men andre er ikke lige så heldige og døjer med hormon-ubalance, store smerter og meget andet skidt. Læs med her for at få gode råd til hvordan du kommer godt igennem din menstruation.

Klar smerterne med bækkenbundsøvelser

Med bækkenbundsøvelser er det ofte muligt at komme igennem nogle af de store smerter, som mange af os døjer med under vores menstruation. Vi skal huske på at ens livmoder er en muskel, som trækker sig sammen under menstruationen for at skille sig af med menstruationsblodet. Med bækkenbundsøvelser er det muligt at varme denne muskel op og dermed dæmpe for nogle af smerterne. I nogle tilfælde kan det endda fuldstændig fjerne smerterne.

Du kan finde gode bækkenbundsøvelser på https://baekkenbundsoevelser.dk/, som er gratis til rådighed og nemme at følge. Du taber ikke noget ved at prøve disse bækkenbundsøvelser og måske det endda kan hjælpe dig af med en stor portion af din smerte.

Pas på dit mentale helbred

Under vores menstruation er der mange af os, som kan føle os ekstra ustabile rent mentalt og psykisk. Mange af os har det med at svinge mellem voldsomme følelsesudbrud og føler os enten ekstra kede af det, vrede eller måske noget helt tredje.

Alt dette skyldes den ubalance, der er opstået i vores hormoner og selvom det er rigtig træls, så er det skam meget naturligt. Det er derfor meget vigtigt, at vi husker på at være ekstra gode ved os selv i denne tid og i på ingen måder går i gang med at bebrejde os selv for vores til tider voldsomme følelsesudbrud. Der er trods alt en biologisk grund til, at de opstår.

Prøv at fokusere din tid på ting der gør dig glad og kan løfte dit humør. Det vil hjælpe en hel del på din mentale tilstand.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*