Loading...

Mobile Menu

Storbyen er vokset til noget anderledes

by loekkenbilledsamling, februar 14, 2020

For ikke så lang tid siden var jeg lige en lille tur nede og handle på Vesterbro.


Her blev jeg konstant passeret af folk på de her nye løbehjul med elmotor og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske longboards og el løbehjul. Til at begynde med blev jeg noget indigneret, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye køretøjer med el i bagen lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Circ, Wind eller Lime. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. På min mobiltelefon fandt jeg en app altså et program til mobilen. Online kunne jeg ved at søge finde en kampagnekode til CIRC, som var den software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge direkte på telefonen, der var der også en del andre sjove kampagnekoder du kunne anvende. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Lugt, føl, sans og oplev storbyen

Ansporet af de unge mennesker så jeg mulighederne for oplevelser i det urbane rum på en helt ny måde. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Inliners er karakteriseret ved kun at have en række hjul. Selve betegnelsen inliners referer faktisk til at hjulene står på en line. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra den, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge fyre der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det var en kamp i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var sjovt at prøve sportsgrenen floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At sende pile med flitsbue på Amagers Action Center, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, prøve at bruge hardball våben udendørs på Skovbanen i Taastrup og nå ja så skal jeg også lige lære at slippe ud af escape rooms i DownTown.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*