Loading...

Mobile Menu

Tag på udveksling i USA

by loekkenbilledsamling, september 10, 2019

Mange unge drømmer om at ruske lidt op i hverdagen og føle, at livet er mere end bare skole og fritidsjob. For nogle er det nok at tage på en god, lang ferie sydpå hen over sommeren, men for andre, skal der lidt mere til. Som udvekslingsstudent i USA får man muligheden for at komme afsted i op til et helt år, hvor du virkelig oplever verden på en ny måde og kommer langt væk fra hverdagen i Danmark.

Oplev en anden måde at leve på

Som udvekslingsstudent på highschool i USA udskifter du én hverdag med en anden. Men din nye hverdag bliver fyldt med små og store overraskelser, nye indtryk og masser af udfordringer. Du kommer til at tale engelsk hver dag, uden mulighed for at slå over i dansk, hvis ikke du kender det ord du skal bruge. Du kommer til at se en verden du kender fra film, på godt og på ondt, og verden bliver på en gang større og meget mindre, når du bygger broer til resten af verden gennem nye venskaber.

Lær at stå på egne ben

Selv om du kommer til at bo hos en værtsfamilie, som passer på dig og giver dig tag over hovedet, kommer du stadig til at stå på egne ben på en måde du måske ikke har prøvet før. Du kommer til at holde af mennesker, du ikke har kendt i særlig lang tid, men alligevel kommer helt ind på livet af. Du bliver udfordret til at gøre ting, du aldrig har gjort, og lære ting, du ikke ville have lært derhjemme. Men det er fedt, og du kommer garanteret hjem med en god portion ekstra selvtillid i din velbevandrede rygsæk.

Du kan læse meget mere om, at være udvekslingsstudent på https://highschool-usa.dk/.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*